fbpx

ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО

Какво е да бъдеш журналист?

от Admin
1,2K прочитания
индивидуални уроци

Курсовете ни по журналистика са за тези, които искат да се занимават с тази професия.

Ако сте ученик, който завършва и иска да продължи образованието си в сферата на журналистиката, ние ще ви помогнем да се справите на изпитите по журналистика.

Ако сте студент, който вече е приет и учи журналистика в университета, можете да разчитате на нашата практическа помощ.

Нашата работилница за журналисти е за всеки, който мечтае да се занимава с тази интересна професия, и ще може да направи първи стъпки в света на медиите. Как, къде, кога, колко, кой – въпроси, на които ще отговорим веднага!

Защото думата, която характеризира днешния ден, е „събитие“! Действителността, в която живеем, се променя с всяка минута – случват се най-различни важни, интересни, любопитни, радостни или не така положителни събития в ежедневието ни.

Кое е едно от първите неща, които правим сутрин, докато се приготвяме за работа или за училище? Именно – преглеждаме различните информационни канали, за да разберем новостите за света, в който живеем.

Хората, които ни помагат да бъдем информирани, са журналистите – винаги на пост и неуморно „хващащи“ случващото се, още докато е във въздуха!

Как да станете успешен журналист? Кои са стъпките към успешната реализация в тази професия?

Препоръчани статии

Оставете коментар

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приемам Прочетете още