fbpx

УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Изгубени в превода

от mitko dimitrov
2,K прочитания
Уроци по английски език 2022

Предлагаме подготовка по английски език – за малки и големи – от различни нива и възраст – както за начинаещи, така и за напреднали!

Да говориш един от най-разпространените езици в света никога не е било по-лесно. Имаме обучение, както присъствено, в нашия готин офис, така и онлайн – в удобно за всеки час!

Предлагаме и допълнителна подготовка за ученици по време на учебната година по английски език. Уроци се провеждат в малки групи – до петима ученици, защото залагаме на индивидуалната подготовка и персоналното внимание! Във време на онлайн общество – какво по-хубаво има от това да общуваме един с друг на живо? И то, докато учим!

Направете го заедно с нас, с нашите уроци по английски език за начинаещи и напреднали, от всички класове и възрасти. Организираме и курсове за подготовка за държавни зрелостни изпити (ДЗИ) по английски език след 12 клас.

 

Как протичат уроците?

В рамките на 90 минути ще учим заедно английски език – от A до Z. Всяка група се състои от ученици от едно ниво, като се стараем групата да не е повече от 5-6 души. Целта е индивидуален подход в обучението, взаимна помощ и акцент върху проблемните места за всеки един ученик.

Предлагаме различни варианти на обучение – онлайн – в групи до 4-ма, присъствено – в групи – до 3-ма, групи – до 6-ма, за начинаещи, за напреднали, за деца, за възрастни.

Използваме най-различни иновативни методи за обучение – не залагаме само на традиционните начини за учене: с тетрадка и учебник. Ученикът ще учи чужд език, с помощта на новите технологии. По време на занятията отработваме затруднения, даваме разяснения, правим упражнения върху текстове за слушане и четене с разбиране, преговаряме и упражняваме лексика, пишем!

Граматиката е нашият специалитет! И всичко това, докато говорим само на английски език!

Екипът ни от преподаватели е от млади учители, които не се страхуват да залагат на новото. С постоянство, знания, умения, усърден труд и в сътрудничество ще поставим запетаята на правилното място!

ТЕСТВАЙТЕ ВАШИЯ АНГЛИЙСКИ ТУК.

Препоръчани статии

Оставете коментар

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приемам Прочетете още