fbpx

Кариерно ориентиране: курс по английски за кандидат-студенти в чужбина

Подготовка за TOEFL, IELTS  and GRE

от Admin
1,5K прочитания
кандидат-студенти чужбина

Всяка година много кандидат-студенти, желаещи да продължат своето образование в университети в чужбина или у нас, си задават въпроса: „А, сега накъде?“

Много от тях избират пътя към университети извън България. Но как да изберете специалност, дали тя е подходяща за уменията Ви; как да изберете учебно заведение и дори страната, в която да учите?

Ако си задавате вече тези въпроси, сте на правилното място!

Подготовката при избор на университет в чужбина е толкова важна, колкото и самият приемен изпит. Ако все пак сте решили, че английският ви е необходим и ви предстои езиков входящ тест – TOEFL, IELTS, GRE, ETC, то именно за Вас е нашата подготовка за кандидат-студенти, желаещи да продължат образованието си в университети извън България.

кандидат-студенти чужбина

Професионална консултация за кандидатстване в университет в чужбина

Нашите опитни преподаватели не само ще ви подготвят за предстоящия труден изпит по английски език, но и ще ви съдействат с професионална консултация относно трудните избори, които трябва да направите при селектирането на най-подходящото образование за вас.

Подготовка за TOEFL, IELTS  and GRE

Под формата на езиков курс по английски език за кандидат-студенти, ниво над B1 – от януари до май 2023 г.

Ако имате подготовка по английски език, но не се чувствате достатъчно уверени да  приложите знанията си в четирите основни тестови раздела – Listening, Speaking, Reading and Writing, вие сте добре дошли в нашия курс.

Подготовката за изпити като TOEFL, IELTS  and GRE ви е нужна, за да кандидатствате в университети в чужбина. Резултатите от тези изпитите се приемат от стотици университети по света, включително САЩ и Европа.

Нашите преподаватели са завършили едни от най-престижните университети в САЩ и Лондон и са запознати с изискванията от първо лице. Те имат практика, както в академична, така и в социална среда и ще ви помогнат да превъзмогнете езиковата бариера, а също и да надградите своите знания по езика.

По време на курса:

  • ще ви обучават преподаватели с практика;
  • ще правите упражнения върху реални въпроси и тестове;
  • ще се подготвяте за академично развитие на есе;
  • ще четете с разбиране дълги текстове с различно съдържание;
  • ще говорите без страх и ще развиете различни речеви умения;
  • и не на последно място – ще развиете своите слухови умения и ще започнете да откривате ключови думи при тестването за разбиране на английска реч.

ЦЕНА: 1 200 лв. = 35 урока + консултация за кандидатстване в чужбина (кариерно ориентиране)

1 урок е с продължителност от 2 уч.ч. по 45 минути – 90 минути. Уроците се провеждат 2 пъти в седмицата, в малка група – до 5-ма ученици!

! Продължителността на курса е 5 месеца – от януари до май 2023 г.!

*Консултацията за кандидатстване в чужбина също е с продължителност от 2 уч.ч. – 90 минути! Тя се организира еднократко в рамките на курса, в удобно за кандидат-студента време.

ЗА ЗАПИСВАНЕ И ВЪПРОСИ ОТНОСНО РАЗЛИЧНИТЕ ВАРИАНТИ НА ПЛАЩАНЕ – 0884 90 27 60!

Започваме скоро!

Препоръчани статии

Оставете коментар

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приемам Прочетете още