fbpx

Равносметката: Нашата гордост са нашите студенти!

Бързаме да се похвалим със страхотните резултати на нашите зрелостници, които вече са студенти

от Admin
1,4K прочитания
студенти

Приключи и тази учебна година. Изпитвания, държавни изпити, матури – всичко това е вече зад гърба ни! Сега е време за равносметка. Както се казва, всичко приключва добре, когато завършва добре.

Образователна школа АСЛАН може да се похвали с повече от успешна година. Нашите ученици, които ни се довериха и ни избраха за подготовката си по време на учебната година за държавния зрелостен изпит по БЕЛ, вече са щастливи студенти!

Първите „лъвчета“, както ги наричаме ние, завършиха 12 клас повече от успешно. За оценките на ДЗИ БЕЛ след 12 клас няма какво да се хвалим – резултатите са категорични – всички наши ученици са приети на първо класиране в желаните от тях университети и специалности и ще продължат своето средно с висше образование. Само ще споменем, че средният успех на зрелостницит ни на матурата по БЕЛ, подготвени от учителя по БЕЛ Кремена Рикова, е много над средния за страната, който е Добър 4.36.

„Международни отношения“, „Българска филология“, „Английска филология“, „Право“, „Туризъм“ – тези перспективни специалности ще учат нашите ученици в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Разбира се, без да подценяваме другите, ние сме най-щастливи от успеха на Мария-Елена, която сбъдна мечтата си да учи „Българска филология“ и да стане един ден учител по БЕЛ! Горди сме, че сме успели да те вдъхновим, Мия! И чакаме с нетърпение да те видим до бялата дъска 🙂

„Публична администрация“ и „Бизнес икономика и развитие“ в УНСС пък избраха двама наши ученици. И двамата завършиха повече от успешно професионални гимназии в София.

„Инфомационни технологии“ в Техническия университет и „Инженерен дизайн“ в Лесотехническия университет пък беше изборът на други двама наши ученици. Имаше и такива, които заложиха на Нов български университет, въпреси че са приети и в държавен. В специалностите „Управление на бизнеса и предприемачество“, „Информатика“ в НБУ ще има наши възпитаници.

Не липсваха и желаещи да учат извън столицата. В Пловдивския университет се прицели една от нашите ученички, която ще учи „Софтуерно инженерство“ и ще смени София с Пловдив!

На всички желаем успех! И сме сигурни, че ще се справят с изпитите по време на следването си за висше образование по-същия отличен начин, както досега!

На добър час, приятели!

Препоръчани статии

Оставете коментар

Този уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Ще приемем, че сте съгласни с това, но можете да се откажете, ако желаете. Приемам Прочетете още